In de loop der tijd gebeurd het dat wij niet meer fokken met een teefje. Soms blijven ze dan gewoon bij ons van hun pensioen genieten, zoals onze Mika en Zorah maar het kan ook dat zij fans hadden die zo gecharmeerd waren dat zij hun leventje als pensionado bij anderen voortzetten, zoals onze Siri en Hera. Hieronder staat informatie over hen.

Jackdivision Adele Sing Forever, called Hera

Pedigree

Date of birth: 08-02-2016
Country of birth: Russia
Breeder: Tatiana Rogozhkina, Kennel Jackdivision
Height:   27 cm
Coat:     Rough
Color:    Tricolor
Eyes:     Free
Patella:   Free
Teeth:    Scissors bite,  full dentition

 

Hera heeft twee nestjes gehad en in totaal 8 pupjes gekregen. Hera liet hierbij  heel duidelijk zien dat zij het verzorgen van haar pups zwaar werk vond waar haar hart niet echt bij lag. Hoewel haar 8 pupjes kerngezond waren en stuk voor stuk geweldige hondjes zijn geworden besloten wij naar Hera te luisteren en hebben haar hierna geen nestje meer laten krijgen. Hera vond al snel iemand die zo weg van haar was dat deze haar dolgraag een nieuw thuis wilde bieden en dat hebben wij Hera en haar nieuwe baasje gegund. 

Hera genietend op het strand.


Nihon Koku's Dawn of the North, called Siri

Pedigree

Date of birth: 24-12-2018
Country of birth: Netherlands
Breeder: Ans van Zon Kennel Nihon Koku
Height:   29 cm
Coat:     Rough
Color:    White/tan
Eyes:     Free
Patella:  Free
Teeth:    Scissors bite,  full dentition

 

 

Siri is door mijzelf gefokt, zij is een dochter van onze Mika. Siri heeft eenmaal een nestje van vier pups gehad waarbij helaas de nodige problemen ontstonden en wij één van de pupjes verloren.  Hoewel Siri een hele goede moeder was en haar drie resterende pups hele fijne hondjes geworden zijn met een fantastisch karakter hebben wij toch besloten om niet meer te fokken met Siri.   Niet lang hierna is Siri bij Marianne en Bert gaan wonen, die altijd al helemaal fan van haar waren en waar zij helemaal op haar plaats is met nog 2 andere JRT's als roedelgenoten.

2022, Siri 3 1/2 jaar oud

Create Your Own Website With JouwWeb